Magyar Vöröskereszt Budapest Fővárosi Szervezete

Adószámunk: 19003056-2-41

A világnapi hétvégére nem csak a meglepetés GIF szett készült el (még egyszer köszi, Zug műhely!), egy másik eseménye is volt az ünneplésnek. 

A nagyon várt találkozásra még mindig csak az online térben volt lehetőségünk, de úgy gondoltuk, hogy egy társaspartynak semmi sem állhatja az útját. 

Az estét a sokak által ismert és szeretett skribbl.io-n kezdtük, ahol egyértelműen azok vitték a prímet, akiknek megy az Activityben a rajzolós feladat (vagy csak úgy a rajzolás). Nem mindegyik remekműről derült ki elsőre, hogy pontosan mit ábrázol, de nagyon sokat nevettük a próbálkozásokon.

Az est másik sztárja a méltán népszerű Ökörkör/Vigyázz 6 lett, ahol korlátozott befolyásolási lehetőséggel kell elkerülni, hogy lapokat kelljen felhúzni. Aki nem ismeri a játékot, bátran látogasson el a Board Game Arena oldalára, ahol többek között ezt is kipróbálhatja online. 

Köszönjük mindenkinek, aki eljött velünk játszani, remekül éreztük magunkat veletek! Alig várjuk, hogy újra lássunk mindenkit, addig is tervezzük a következő ilyen alkalmat!