Magyar Vöröskereszt Budapest Fővárosi Szervezete

Adószámunk: 19003056-2-41

Fordítsd jó célra!

Néha a legapróbb segítség életeket változtathat meg.

Adód 1%-ának felajánlásával te is részese lehetsz a változásnak!

A Magyar Vöröskereszt a világ egyik első és legnagyobb humanitárius szervezetének tagjaként több mint 140 éve segíti hazánkban a nehéz helyzetben lévőket.

Segítő kezet nyújtunk katasztrófák során, elszakadt családok egymásra találásában, részt veszünk a koronavírus járvány elleni harcban, az elsősegélynyújtó ismeretek terjesztésében, véradókat toborzunk, kiterjedt szociális intézményhálózatot tartunk fenn és ifjúsági programokat szervezünk.

A nekünk felajánlott adód 1%-ával gondoskodhatsz arról, hogy

  • hátrányos helyzetű családoknak juttathassunk el élelmiszercsomagot.
  • önkénteseknek védőeszközt és élelmet biztosíthassunk a katasztrófavédelmi tevékenységeink során.
  • véradók elismerésével járulhassunk hozzá a betegek gyógyulásához.
  • ifjúsági önkénteseket készíthessünk fel elsősegélynyújtó, baleset-szimulációs vagy más közösségépítő feladatok ellátására.

 

ADÓSZÁMUNK
19003056-2-41

Mindent megteszünk azért, hogy segítséget tudjunk nyújtani a rászorulóknak, de céljaink eléréséhez rád is szükségünk van.

Adód 1%-nak felajánlásával te is részese lehetsz a változásnak!

Oda kerül, ahova szánod

Szervezetünk kiemelten figyel az átláthatóságra. A hozzánk beérkező pénzbeli adományok 91%-át az adományozó által meghatározott segélyprogramra fordítjuk.
Teljes működésünket a belső szabályzók mellett, a legszigorúbb nemzetközi sztenderdek szerint könyvvizsgálja a KPMG. Az éves auditokat követően szöveges beszámolóinkat és pénzügyi elszámolásunkat a partnereknek átadott és innen, a honlapról is letölthető éves jelentésünkben bárki elolvashatja.

 

Technikai információ

Ha szeretnéd, hogy közvetlen visszajelezzünk neked arról, mire használjuk fel az 1%-os felajánlásokat, jelezd ezt az erre vonatkozó kódkockában „X”-szel, és töltsd ki „Az adózó neve” mezőt, valamint „Az adózó postai levelezési címe” vagy „Az adózó elektronikus levelezési címe” mezők közül legalább az egyiket.