Magyar Vöröskereszt Budapest Fővárosi Szervezete

Adószámunk: 19003056-2-41

Az elmúlt 13 nap intenzív munkája és összefogása után büszkén zártuk le a tegnapi napon #KarácsonyiÓriásZokni Adománygyűjtésünket a Magyar Nemzeti Múzeum kertjében és a társult budapesti iskolákban.

Ez idő alatt központi gyűjtőhelyszínünkön és budapesti oktatási intézményekben összpontosultak erőfeszítéseink, melyet önkénteseink és munkatársaink örömmel, lelkesen végeztek annak érdekében, hogy segíthessünk azoknak, akiknek a legnagyobb szükségük van a támogatásra.

Az adománygyűjtés során 1️⃣9️⃣0️⃣ fő önkéntesünk és 4️⃣5️⃣ fő munkatársunk nélkülözhetetlen munkát végzett, tevékeny részt vállalva az adományok gyűjtésében és szervezésében. Minden kezdeményezést és adományt örömmel fogadtunk, és ezáltal sikerült együttműködni azokkal, akik szívvel-lélekkel támogatták kezdeményezésünket.

Az ünnepi időszakban Fővárosi Szervezetünk 2️⃣0️⃣0️⃣0️⃣ nehéz helyzetben lévő budapesti családot és egyént támogat, melynek egyik fő forrását a Karácsonyi Óriás Zokniban összegyűlt adományok adják.

Hálásak vagyunk, hogy az idei évben új, saját szervezésű adománygyűjtési akciónkhoz három kiemelt támogató partnerünk is örömmel csatlakozott:

A Magyar Nemzeti Múzeum a gyűjtés helyszínének biztosításával minden támogatást megadott annak érdekében, hogy frekventált és kiemelt környezetben fogadhassuk az adományozók felajánlásait.

A Magyar Posta a logisztikai hátteret biztosította az adományok területi szervezeteinkhez és raktárainkba történő elszállításához.

A VMLY&R Kreatív Ügynökség pedig a kommunikációs és kreatív alapok és tartalmak megálmodásával biztosította az akció sikerét.

Külön köszönettel tartozunk Fegro Kft. Babérlevél Ételbárnak, a Félegyházi Pékségnek és a Roastopus Kávépörkölő Műhelynek, akik nemcsak finom fogásokkal és kávéval, de óriási szívvel is segítették a kezdeményezésünket.

Hálásan köszönjük minden adományozó támogatását, akik önzetlenül segítettek a közös jótékony cél érdekében!

Kiemelt köszönet illeti önkénteseinket, lelkes és szeretetteljes munkájukért, melynek köszönhetően sikerült értékes adományokat gyűjtenünk azoknak, akiknek a leginkább szükségük van rá.

🎄 Boldog, békés karácsonyt kívánunk minden partnerünknek, támogatónknak, önkéntesünknek és munkatársunknak! 💓

Köszönjük, hogy együtt tehettük szebbé mások karácsonyát!