home
magyar | english | deutsch
 
Feliratkozás a hírlevélre
Név:
E-mail: 

Bezárta kapuit a tizenhetedik MikulásGyár Budapesten

2021.12.23

A Magyar Vöröskereszt Budapest Fővárosi Szervezet idén tizenhetedik alkalommal vett részt a MikulásGyár adománygyűjtő akciójában.

Szervezetünk önkéntesei és munkatársai 2021. december 01. és december 21. között a Dózsa György úti központi gyűjtőhelyszínen fogadták a lakossági és céges adományokat.A MikulásGyár budapesti központi helyszínén a 21 gyűjtési nap alatt összesen
82.392 kg súlyú adomány érkezett, melynek kétharmad része,
56.643 kg tartós élelmiszer volt.

A rendezvény operatív, helyszíni megvalósításában
423 önkéntes 2727 órában és
120 munkatárs 925 órában teljesített szolgálatot.

Az adományok a gyűjtőhelyszínről a Magyar Posta Logisztika segítségével közvetlenül a kerületi, területi szervezeteinkhez kerültek, ahol munkatársaink és önkénteseink összeállították a segélycsomagokat, és folyamatosan - az igényekhez alkalmazkodva juttatják el a rászorulókhoz, együttműködve a kerületi illetékes hivatalokkal, önkormányzatokkal.

Hálásan köszönjük önkénteseink áldozatos, kitartó munkáját!

Ezúton köszönjük minden adományozónk, céges partnerünk felajánlását, hogy
EGYÜTT TEHETTÜK BOLDOGABBÁ a rászorulók karácsonyát!

Az önkéntesek ellátásban nyújtott segítségért köszönetet mondunk az AquaGold Kft-nek, a Roastopus Kávépörkölő Manufaktúrának, a Váci 91. Étkezde közreműködésével a Környezet Kft-nek. A MikulásGyár tiszta és csíramentes levegőjét a Zepter Hungary biztosította. Az adományok csomagolásához és tárolásához szükséges dobozokról a Reményi Csomagolástechnika Kft. és a Dunapack Kft. gondoskodott. Hálásan köszönjük minden támogatónknak, hogy évek óta töretlen lelkesedéssel hozzájárulnak segélyezési feladataink zavartalan megvalósításához.

Minden önkéntesünknek, adományozónknak, partnerünknek és támogatónknak BÉKÉS BOLDOG ÜNNEPEKET KÍVÁNUNK!

Fotó: Jóri András - Magyar Vöröskereszt