home
magyar | english | deutsch
 
Feliratkozás a hírlevélre
Név:
E-mail: 

Segítsd TE IS Önkéntesként a MikulásGyár munkáját!

2021.11.08
A Magyar Vöröskereszt Budapest Fővárosi Szervezete már a kezdetektől előkészítője és megvalósító partnere a MikulásGyár karácsonyi adománygyűjtő akciónak. Az ünnepek közeledtével minden olyan elvi és gyakorlati lehetőséget megragadunk, mellyel a hátrányos helyzetű társadalmi rétegek karácsonyát szebbé, boldogabbá tehetjük; így adománygyűjtő akcióink mindenképpen fontosak, olykor talán pótolhatatlanok is.


Az idei évben a MikulásGyár

2021. december 01-től december 21-ig

a Dózsa György úton a Múzeum Mélygarázs feletti Promenád területén

várja az adományozókat

minden nap 9-21 óra között.

Arra is van lehetőség, hogy önkéntesként segítsd a MikulásGyár munkáját!

A MikulásGyár-ra jelentkező önkénteseket két műszakban,

8:30-15:00 és 14:30-21:00

között foglalkoztatjuk a következő feladatokban: adminisztráció, adományok válogatása, szortírozása, kartondoboz-hajtogatás, lezárt dobozok teherautóra történő felpakolása. Természetesen az önkéntesek munkavégzésük során ellátást (ételt és italt) kapnak.

Jelentkezni – a cikk alján letölthető - kitöltött jelentkezési lappal, illetve a jelentkezési lap második oldalán található - önkéntes szerződéshez szükséges - adatokat tartalmazó dokumentum megküldésével lehet a mikulasgyar@voroskeresztbp.hu e-mail címen 2021. november 19. (péntekig).

A jelentkezőket – a határidő letelte utáni héten - e-mailben tájékoztatjuk a kialakult beosztásról, a további teendőkről és szükséges ismeretekről (munkavédelmi és tűzvédelmi segédlet, gyakran ismételt kérdések és tapasztalatok, jó tanácsok).

A program lebonyolítása során alkalmazkodunk az aktuális járványügyi szabályozások betartásához, ennek megfelelően a szervezésben lehetnek változások, illetve szükséges lehet a maszk- és/vagy gumikesztyű viselése, valamint folyamatos lehetőséget biztosítunk a higiénés kézfertőtlenítésre.

Előre is köszönjük jelentkezésedet!

Magyar Vöröskereszt Budapest Fővárosi Szervezet

MikulasGyar_Jelentkezesi_lap_2021_Önkéntes.doc [209 408 bytes]
Word dokumentum