home
magyar | english | deutsch
 
Feliratkozás a hírlevélre
Név:
E-mail: 

Kreatív eszközök karácsonyra

2020.12.22
Nagy értékű és nagy mennyiségű kreatív alapanyagokat kaptunk adományként az elmúlt évben. A Fővárosi Önkormányzattal egyeztetve az elmúlt hetekben ezeket az eszközöket a budapesti szociális és oktatási intézményeknek ajánlottuk fel, hogy szebbé tegyük ezt a furcsa, sok embernek elszigetelődést, bezártságot okozó karácsonyt.

102 intézmény élt ezzel a lehetőséggel. 53 óvoda, 14 bölcsőde, 12 idősotthon, 9 idősek klubja, 1 gyerekotthon, 4 általános iskola, 3 fogyatékos intézmény, 2 családsegítő, 4 egyéb önkormányzati fenntartású intézmény-klub számára adtunk át ezekből az eszközökből.

A Fővárosi Önkormányzat vidéki idősotthonainak is jutott belőlük. Nagy öröm volt látni már átadáskor a szakemberek lelkesedését, és örültünk a képeknek is, melyek a már elkészült műveket mutatják meg. Reméljük, hogy az adományozó szándéka szerint a Vöröskereszt budapesti szervezetének munkatársainak támogatásával és a Fővárosi Önkormányzat segítő közreműködésével sokaknak tudtunk örömet csempészni ebbe a szürke, karácsonyt megelőző időszakba.

Ezekkel a képekkel kívánunk Önöknek is Boldog Ünnepeket!