home
magyar | english | deutsch
 
Feliratkozás a hírlevélre
Név:
E-mail: 

Családi program a Minimax Gyerekhajón

2020.10.19
A Magyar Vöröskereszt Budapest V. kerületi Szervezete családi napot szervezett 2020. október 18-án belvárosi nagycsaládosok számára. A vasárnap délelőtti program keretében a Minimax Gyerekhajó vidám műsorán és sokszínű – gyerekek számára összeállított – kreatív foglalkozásain vehettek részt a hozzánk csatlakozó családok.

A program az Alma Együttes koncertjével kezdődött, amely azonnal nagyon jó hangulatot teremtett, a gyerekek együtt énekeltek és táncoltak az együttes tagjaival.

A két szintes hajó nagy tereiben nagyon sok logikai- és társasjátékot és kreatív eszközöket is kipróbálhattak a résztvevők a Minimax animátorainak segítségével. Volt arcfestés, hajfonás- és festés, illetve bébi sarok is, az egész kicsi gyerekek figyelmének lekötésére.

A tombolán sok szuper játékot és ajándékot nyerhettek a résztvevők és életnagyságban találkozhattak Picicicával és Mini barátjával is, akik a koncert után újra megtáncoltatták a gyerekeket.

A program része volt egy városnéző hajókázás is, Budapest nevezetességeinek megtekintésével.

A résztvevők részére kuponokat biztosítottunk, amelyeket szendvicsekre, pogácsára, gyümölcsökre és különféle üdítőitalokra válthattak be a hajó büféjében.

A program végén a csoportunkban résztvevő gyerekek kis Minimax ajándékcsomagot kaptak emlékül.

A családi napot azzal a céllal szerveztük, hogy tartalmas programot és kikapcsolódást nyújtsunk a résztvevőknek, bízunk abban, hogy elértük ezt a célunkat és maradandó élményeket jelentett mindenkinek ez a nap.

A programon 21 fő vett részt két vöröskeresztes kísérővel kiegészülve.

Köszönjük a Belváros-Lipótváros Budapest Főváros V. kerület Polgármesteri Hivatal pályázati támogatását, amely lehetővé tette a program megvalósulását, illetve a Belvárosi Család- és Gyermekjóléti Központ segítő közreműködését!