home
magyar | english | deutsch
 
Feliratkozás a hírlevélre
Név:
E-mail: 

Nagy sikerrel indultak újra a baba elsősegély foglalkozások

2020.08.07

Nagy érdeklődés mellett zajlottak az újra meghirdetett baba elsősegély foglalkozások, amelyeknek ezúttal a Békásmegyeri Közösségi Ház adott otthont. A foglalkozások során a résztvevők felkészülhettek arra, hogy mit kell tenni a gyermekkel egy esetleges vészhelyzet esetén a mentők megérkezéséig, valamint elsajátíthatták a gyermekkorban leggyakrabban előforduló balesetek elsősegély-nyújtási ismereteit.


A program a Magyar Vöröskereszt Budapest Fővárosi Szervezet III. kerületi Kirendeltsége és az Óbudai Védőnői Szolgálat együttműködésében valósult meg, az előadó pedig Barabás Dénesné Jeanette, a Magyar Vöröskereszt önkéntese volt.

Alkalmanként 20 családnak tudtunk helyet biztosítani és a várandós kismamák a leendő apukákkal vettek részt a foglalkozásokon. 2020-ban eddig 5 alkalommal, összesen 120 fő jelent meg a programon.

A jelentkezés regisztrációhoz kötött, melyet a kozpont@obudaivedonok.hu címen fogadunk a további foglalkozásokra.

Várjuk a kerületben élő kisgyermekes családokat, várandósokat! A kisgyermekkel érkezők számára bababarát környezetet biztosítunk.

A képzés a VEKOP-7.2.2-17-2017-00001 „Egészséges közösséget építünk” projekt keretében az óbudai családok számára ingyenes!