home
magyar | english | deutsch
 
Feliratkozás a hírlevélre
Név:
E-mail: 

Tavalyi rekordokat döntött meg a MikulásGyár

2019.12.22

A Magyar Vöröskereszt Budapest Fővárosi Szervezet idén tizenötödik alkalommal vett részt a MikulásGyár adománygyűjtő akció lebonyolításában.
Szervezetünk önkéntesei és munkatársai 2019. november 29. és december 21. között két helyszínen várták az lakossági adományokat, céges felajánlásokat.Budapesten a 23 gyűjtési nap alatt összesen
126.843 kg súlyú adomány érkezett, melynek közel harmada,
41.989 kg tartós élelmiszer volt.

A rendezvény operatív, helyszíni megvalósításában
1018 önkéntes teljesített szolgálatot 7108 órában és
165 munkatárs 1322 órában.

Az adományok a gyűjtőhelyszínekről a Magyar Posta Logisztika segítségével közvetlenül a kerületi, területi szervezetekhez kerültek, ahol munkatársaink és önkénteseink összeállították a segélycsomagokat és decemberben - az ünnepek előtti időszakban folyamatosan - az igényekhez alkalmazkodva juttatták el a rászorulókhoz, együttműködve a kerületi illetékes hivatalokkal, önkormányzatokkal.

Hálásan köszönjük önkénteseink áldozatos, kitartó munkáját!

Ezúton köszönjük minden adományozónk, céges partnerünk felajánlását, hogy
EGYÜTT TEHETTÜK BOLDOGABBÁ a rászorulók karácsonyát!

Ezúton szeretnénk az önkéntesek ellátásban nyújtott segítséget megköszönni az AquaGold Kft-nek, a Roastopus Kávépörkölő Manufaktúrának és a Budapesti Európai Ifjúsági Központ közreműködésével a Környezet Kft-nek. Köszönjük, hogy a Lurdy Házban az önkéntesek étkeztetését az Ízvilág Étterem a Konyha Étterem és a Burgerilla hamburgerező biztosította.

Szeretnénk megköszönni minden partnerünknek is, aki az adománygyűjtés előkészítésében és lebonyolításában segítségünkre volt!