home
magyar | english | deutsch
 
Feliratkozás a hírlevélre
Név:
E-mail: 

Az idén is "görbültek a horgászbotok" a Csendesparton

2019.08.27
A Magyar Vöröskereszt Budapest Fővárosi Szervezet Budai területi szervezete idén negyedik alkalommal tartotta meg - a munkatársak és önkéntesek részére szervezett - horgászversenyét a délegyházi Csendespart tavon 2019. augusztus 22-én.

A rendezvény célja egy új közösségi élmény biztosítása, a munkatársak és önkéntesek kapcsolatának erősítésére, a különböző területek megismerése és az önkéntes munka megbecsülése.

Az idei évben 10 versenyzővel valósult meg az esemény. Az igazi nyári időjárás nem kedvezett a versenyzőknek. A 8 órás versenyidő alatt a tavalyi győztes próbálta megvédeni a címét. Közel 31 kg összesített fogással zárult a verseny. A programra kilátogattak munkatársak és önkéntesek is, akik szurkoltak a versenyzőknek. A verseny vége előtt indult be a halfogás, és ez izgalmassá tette a végeredményt.

Az eredményhirdetésre és a díjátadóra kiérkezett hozzánk a Budapesti Szervezet Igazgató asszonya Buncsik Ildikó és Nagy Tibor, akik segítettek az oklevelek és emléklapok átadásában.

Az előző év nyertese Farkas Zoltán az idei év győztesének Fodor Andrásnénak adta át a vándorkupát és megkérte, hogy jövőre hozza vissza.

Az eredményhirdetés után egy közös ebéddel zárult a nap, ahol lehetőség volt mindenki számára egy kis kötetlen beszélgetésre.

Köszönjük a Csendespart Horgásztónak és a tógazdának, hogy idén is helyet biztosított számunkra.