home
magyar | english | deutsch
 
Feliratkozás a hírlevélre
Név:
E-mail: 

„JÓTÉKONYSÁGI BOWLING VERSENY”

2018.05.02

A Magyar Vöröskereszt Budapest Fővárosi Szervezet a Sugár Bowling & Pub-bal együttműködésben idén negyedszer hirdeti meg „Jótékonysági Bowling Verseny”-ét. A verseny lehetőséget kíván biztosítani vállalatok, cégek, baráti társaságok és közösségek számára arra, hogy csapatként vegyenek részt egy jótékonysági eseményen. A 2018. május 18-án megvalósuló rendezvényen a „nevezési díj” befizetésével a résztvevő csapatok a Magyar Vöröskereszt Budapest Fővárosi Szervezet „nyári táborait” támogathatják. A versenyre előregisztrált és a helyszínen nevezett csapatok közül a dobogósokat „közösségi program” jutalomban részesítjük.

A verseny célja: A verseny legfontosabb célja, hogy népszerűsítse az adományozás innovatív formáit; közösségépítő tevékenységgel a családtagokat, a barátokat, az ismerősöket és a munkatársakat motiválja az önzetlen segítségnyújtás ezen formájára.

Kik nevezhetnek: A versenyre – korosztályra való tekintet nélkül - 5 fős csapatok nevezhetnek. A versenyen való indulás feltétele a hiánytalanul kitöltött - a cikk alján letölthető - szándéknyilatkozat határidőre történő megküldése. A nevezést követően részletesebb tájékoztatást e-mailben küldünk.

A verseny menete: A verseny menete nagyban függ a nevezett csapatok számától, így bővebb tájékoztatást előzetesen elektronikusan, illetve a verseny napján, annak helyszínén biztosítunk. Előzetes terveink szerint azonban a „selejtezőkön” legjobban teljesítő csapatok mérhetik össze tudásukat a jótékonysági verseny döntőjén.

A verseny helyszíne:  Sugár Bowling & Pub (1148 Budapest, Örs vezér tér 24.)

A verseny dátuma, időpontja: 2018. május 18. (péntek), 17.00 – 20.00 (regisztráció 16.30-tól)

A verseny nevezési díja:  6.000 Ft,-/fő1

A verseny fődíja: A győztes csapat egy hétvégés (péntek-szombat-vasárnap) térítésmentes üdülést nyer a Magyar Vöröskereszt Budapest Fővárosi Szervezet nógrádi pihenőházába, a további dobogósok számára, többek között közösségi programokon való térítésmentes/kedvezményes részvételi lehetőséget biztosítunk partneri felajánlásokból.

A szándéknyilatkozatok megküldésének határideje:  2018. május 10. (csütörtök) 14 óra

A szándéknyilatkozatot faxon, postai úton, személyesen vagy scannelve kérjük:

Cím: Magyar Vöröskereszt Budapest Fővárosi Szervezete (1051 Bp., Arany János utca 31.)
Tel.: 311-36-60
E-mail: titkarsag@voroskeresztbp.hu

Postai út esetén a borítékra, e-mail esetén tárgyként jelöljék: „Jótékonysági Bowling Verseny”

További kérések, kérdések kapcsán keressék Horváth Péter Zsolt szervező kollégánkat, a horvath.peter@voroskeresztbp.hu e-mail címen.

_________________________________________________
1
A nevezési díj befizetésével jogosulttá válik a rendezvény idején a bowling versenyben részt venni, ezenkívül sós és édes aprósüteményeket, valamint ásványvizet biztosítunk a résztvevőknek.


Szándéknyilatkozat_Jótékonysági_Bowling_Verseny_2018.doc [159 744 bytes]
Word dokumentum