home
magyar | english | deutsch
 
Feliratkozás a hírlevélre
Név:
E-mail: 

Megújult arculati elemeket kapott a Magyar Vöröskereszt Budapest Fővárosi Szervezetének Madridi úti Hajléktalanszállója

2017.11.20
Az intézmény a hajléktalanellátás legszélesebb szolgáltatási spektrumával gondoskodik a fővárosban az utcán élő illetve a nappali- és szállást nyújtó szociális szolgáltatást igénybe vevő hajléktalan emberek ellátásában. Az idő előrehaladtával szükségessé vált a megkopott arculati elemek megújítása, hiszen ahogyan az embereknek az intézményeknek is jót tesz, ha küldetésüket, céljaikat és az általuk képviselni kívánt embereket, szolgáltatásokat kinyilatkoztatják.

A Magyar Vöröskereszt Budapest Fővárosi Szervezetének Madridi úton található intézményében az utcai szociális munka, nappali melegedő, éjjeli menedék és átmeneti szálló mellett hajléktalan emberek rehabilitációs intézménye is található, így a kihelyezett arculati elemek, táblák nemcsak az intézmény tágabb környezetének, de a szolgáltatásokat igénybe vevő rászorulóknak is útbaigazítást nyújtanak.

Az épület homlokzatára kihelyezett táblákkal összhangban az intézmény szolgáltatásainak hozzáféréseiről, a szakemberek munkaidejéről, és a épület helyiségeinek funkcióiról is tájékoztatják az épületbe lépőket azok a kiegészítő elemek, amelyek az épületen belül kerültek kihelyezésre.