home
magyar | english | deutsch
 
Feliratkozás a hírlevélre
Név:
E-mail: 

Bowling versenyen mérhették össze tudásukat munkatársaink

2017.11.17
Sikeres volt a Magyar Vöröskereszt Budapest Fővárosi Szervezet által, a Sugár Bevásárlóközpontban megrendezett Munkatársi Bowling Verseny. A szociális munka napját november 12-én ünnepeljük, e jeles nap adta az alkalmat a munkatársi verseny megrendezésére.

Az előzetes nevezési határidőre 9 csapat szándéknyilatkozat érkezett. A versenyző csapatok egy rövid tájékoztató eligazítás után felszabadult játékkal, folyamatosan mérték össze tudásukat; lehetőség volt szakmai, baráti és kötetlen beszélgetésekre is. A helyszín atmoszférája a kollégák hangulatára is jó hatással volt; a barátságos küzdelem mindenkiből a legjobbat hozta ki.

A versenyen végül 3. helyezett a Nappali Szociális Központ 3. számú telephelyének csapata, 2. helyezett a Budapesti Szervezet központi csapata, míg - magasan megelőzve a mezőnyt - 1. a Szolgáltatóház csapata lett, akik hazavihették a Vándorkupát. Ezúton is köszönjük minden csapatnak, kollégának az aktív közreműködést, illetve hálásak vagyunk a Sugár Bowling munkatársainak a helyszínen való szervező munkáért, valamint a színvonalas vendéglátás biztosításáért.