home
magyar | english | deutsch
 
Feliratkozás a hírlevélre
Név:
E-mail: 

Önkormányzati támogatással újult meg nappali melegedőnk vizesblokkja

2017.11.17
A Kispesti Önkormányzat és a Magyar Vöröskereszt Budapest Fővárosi Szervezetének együttműködését évek óta kiváló kapcsolat jellemzi. Ennek a közös munkának az egyik eredménye, hogy - még a tél beállta előtt - csaknem 9 millió forintot költött az önkormányzat arra, hogy teljesen felújítsa a Magyar Vöröskereszt Nappali Szociális Központ 2. számú telephelyén (1191 Budapest, Ady Endre út 112.) működő Nappali Melegedő vizesblokkját.

A 14 négyzetméter alapterületű vizesblokk felújítása során az elhasználódott elemeket új, vandál biztos berendezésekre cserélték. A zuhanyzók és a kézmosók is rozsdamentes acélból készültek, ezzel együtt pedig a fürdőhelyiség elektromos hálózatát is korszerűsítették, az ablakokat és a radiátorokat is lecserélték. Új víz- és szennyvízcsatorna hálózatot alakítottak ki, valamint az új álmennyezetbe LED-es világítást és elszívó rendszert is beépítettek, így ennek eredményeként ügyfeleink minden igényt kielégítő, modern és kiemelkedően esztétikus körülmények között tisztálkodhatnak az intézményünkben.

A fürdőhelyiség ünnepélyes átadására 2017. november 14-én került sor, melyen az Önkormányzat, a Magyar Vöröskereszt Budapest Fővárosi Szervezetének vezetői, valamint az intézmény munkatársai is részt vettek.