home
magyar | english | deutsch
 
Feliratkozás a hírlevélre
Név:
E-mail: 

Egész napos programot szerveztünk belvárosi nagycsaládosok számára

2017.11.07
A Magyar Vöröskereszt Budapest Fővárosi V. kerületi Szervezete 2017. november 03-án családi napot szervezett belvárosi nagycsaládosok számára. A program keretében bérelt autóbusszal ellátogattunk a budapesti Tropicarium egzotikus állatkertbe, ahol minden korosztály megtalálta a számára érdekes látnivalókat.

A Tropicariumban a résztvevők bejárták a trópusi esőerdők jellemző állatvilágát bemutató interaktív „tanösvényt”, majd a 12 méteres látványalagútban megcsodálhatták a több száz színes halfajt, illetve karnyújtásnyira figyelhették meg a tigris- és barna cápákat is. A rájasimogató akváriumban a gyerekek megérinthették, és a gondozók segítségével meg is etették a rájákat.

A program második felében egy három fogásos ebéddel láttuk vendégül a résztvevőket. A családi napot azzal a céllal szerveztük, hogy tartalmas programot és kikapcsolódást nyújtsunk a résztvevőknek, bízunk abban, hogy elértük ezt a célunkat és maradandó élményeket jelentett a résztvevő felnőtteknek és gyermekeknek ez a nap.

A kiránduláson 37 fő vett részt (19 gyermek és 18 felnőtt), két vöröskeresztes kísérővel kiegészülve.

Köszönjük a Belváros-Lipótváros Budapest Főváros V. kerület Polgármesteri Hivatal pályázati támogatását, amely lehetővé tette a program megvalósulását, illetve a Belvárosi Család- és Gyermekjóléti Központ segítő közreműködését!