home
magyar | english | deutsch
 
Feliratkozás a hírlevélre
Név:
E-mail: 

Jótékonysági Bowling Verseny - 2017

2017.05.15
Töretlen a sikere a Magyar Vöröskereszt Budapest Fővárosi Szervezet és a SBG Kft. által idén harmadszor életre hívott Jótékonysági Bowling Versenynek. Az előzetes nevezési határidőre a 14 szándéknyilatkozatot megküldő csapat közül 13 vett részt az eseményen.

A versenyző csapatok egy rövid tájékoztató eligazítás után két selejtezőben mérték össze tudásukat, melyekből az 5-5 legjobb csapat juthatott a döntőbe. A csapatokat az elért összpontszám alapján rangsoroltuk, illetve díjaztuk a legjobb egyéni teljesítményt elérő játékost is.

A verseny bronzérmese a „Lapker 1” fantázianevű csapat (503 pont), a verseny ezüstérmese a „The Fulfillers” (504), míg a győztes a ”Keler” csapat (524) lett.

A versenyből befolyó bevétel a Magyar Vöröskereszt Budapest Fővárosi Szervezetének ifjúsági nyári táborait támogatta, melyet a nevező csapatoknak, cégeknek, baráti társaságoknak ezúton is köszönünk, illetve hálásak vagyunk a Sugár Bowling munkatársainak a helyszínen való szervező munkáért, valamint a színvonalas vendéglátás biztosításáért.