home
magyar | english | deutsch
 
Feliratkozás a hírlevélre
Név:
E-mail: 

A Családok Átmeneti Otthonába is ellátogatott a Mikulás

2016.12.08
A Magyar Vöröskereszt Budapest Fővárosi Szervezete Családok Átmeneti Otthona az idén is megtartotta Mikulás ünnepségét. Az általunk összeállított csomagba gyümölcsöt és édességet rejtettünk, a verselő gyermekeket pedig külön csokoládéval jutalmaztuk. Ezen az éven rendezvényünkhöz három civil szervezet is hozzájárult műsorával, meglepetés ajándékaival.

A Budapesti Család, Esélyteremtési és Önkéntes ház 60 ajándékcsomagot hozott a délután folyamán a gyerekeknek, amit egy kis zenés műsor keretében adtak át Intézményünk közösségi termében.

Az este folyamán az Út a reményhez Gyermek és Ifjúságsegítő Alapítvány Mikulása látogatott el az itt lakó gyerekekhez, akik közül sokan énekkel és verssel köszöntötték a vendéget, majd átvették a nekik szánt kis csomagot.

A Friesland Campina Hungária Zrt. a családok nagy örömére, több doboz Pöttyös Túró Rudival járult hozzá az ünnepség színvonalához.

Köszönjük a támogató szervezeteknek, hogy hozzájárultak nagylelkű felajánlásaikkal az idei Mikulás ünnepségünk jó hangulatához!