home
magyar | english | deutsch
 
Feliratkozás a hírlevélre
Név:
E-mail: 

Az idei évben is számos karácsonyi adománygyűjtő programot szervezünk

2016.12.06
A Magyar Vöröskereszt Budapest Fővárosi Szervezet idén is több karácsonyi adománygyűjtő akcióban részt vesz, annak érdekében hogy minél több rászorulónak nyújthasson segítséget.

2016. december 9-én és 10-én egy országos élelmiszergyűjtési akció keretében 13 budapesti TESCO áruházban leszünk jelen, ahol elsősorban tartós élelmiszer, tisztító- és tisztálkodási szer adományokat várunk.

A MikulásGyár is szeretettel várja az adományozók felajánlásait 2016. december 02-től 21-ig két budapesti helyszínen, a Lurdy Ház Bevásárlóközpontban és az 56-osok terén lévő központi gyűjtőponton minden nap 9 órától 21 óráig. A MikulásGyár is elsősorban tartós élelmiszer, játék, tisztító- és tisztálkodási szer adományokat vár.

A Budapesti Fesztivál és Turisztikai Központtal együttműködve a Vörösmarty téri Adventi Vásáron szervezett „Legyen mindenkinek szép karácsonya…” adománygyűjtő program keretében minden decemberi napra választanak egy alapítványt, karitatív szervezetet, amelynek a támogatására felkérik az embereket. December 24-én a Magyar Vöröskereszt Budapesti Szervezetét támogathatják 24 órán keresztül. A pénzadománynok utaláshoz szükséges számlaszámot a Budapesti Adventi- és Karácsonyi Vásár Facebook-oldalán (https://www.facebook.com/budapestchristmasfair/) teszik közzé.