home
magyar | english | deutsch
 
Feliratkozás a hírlevélre
Név:
E-mail: 

Az idei évben is várja az önkéntes segítőket a MikulásGyár!

2016.11.14
A Magyar Vöröskereszt Budapest Fővárosi Szervezete már a kezdetektől előkészítője és megvalósító partnere a MikulásGyár karácsonyi adománygyűjtő akciónak. Az ünnepek közeledtével minden olyan elvi és gyakorlati lehetőséget megragadunk, mellyel a hátrányos helyzetű társadalmi rétegek karácsonyát szebbé, boldogabbá tehetjük; így adománygyűjtő akcióink mindenképpen fontosak, olykor talán pótolhatatlanok is.

Az idei évben a MikulásGyár

2016. december 2-től 21-ig

várja két helyszínen az 56-osok terén (Felvonulási tér), valamint a Lurdy Ház Bevásárlóközpontban az adományozókat minden nap 9-21 óra között.

Amennyiben szívesen vállalnának tevőleges szerepet is a Mikulásgyárban, úgy önkéntes segítségnyújtásra is van lehetőség.

A Mikulásgyárra jelentkező önkénteseket

két műszakban,

8.30-15.00 és 14.30-21.00


között foglalkoztatjuk a következő feladatokban: adminisztráció, adományok válogatása, szortírozása, kartondoboz-hajtogatás, lezárt dobozok teherautóra történő felpakolása. Természetesen az önkéntesek munkavégzésük során ellátást (ételt és italt) kapnak.

Jelentkezni – alábbi csatolt fájlban található - kitöltött jelentkezési lappal, illetve a jelentkezési lap második oldalán található - önkéntes szerződéshez szükséges - adatokat tartalmazó dokumentum megküldésével lehet a mikulasgyar@voroskeresztbp.hu e-mail címen, 2016. november 24. (szerda) 12 óráig.

A jelentkezőket – a jelentkezési határidő letelte után − e-mailben tájékoztatjuk a kialakult beosztásról, a további teendőkről és szükséges ismeretekről (munkavédelmi és tűzvédelmi segédlet, gyakran ismételt kérdések és tapasztalatok, jó tanácsok).

Magyar Vöröskereszt
Budapest Fővárosi Szervezet

Mikulasgyar_Jelentkezesi_lap_2016_Önkéntes.doc [203 264 bytes]
Word dokumentum